Előfizetői tartalom

Végül a Teslán, a BMW-n és a Mercedesen csattanhat az a pofon, amit a detroiti gyártóknak szántak

Portfolio
A legújabb fejlemények egyértelművé tették, az Egyesült Államok és Kína között kibontakozó kereskedelmi háború alól az autógyártók sem vonhatják majd ki magukat. Az ázsiai ország ugyanis nemrég bejelentette, a Trump-adminisztráció szigorítására válaszul 50 milliárd dollár értékű amerikai árura vetnek ki 25%-os importvámot. A nagy amerikai autógyártóknak is szánt pofon azonban alaposan célt tévesztett, az ugyanis a BMW-n, a Mercedesen és a Teslán csattanhat majd elsősorban.

Portfolio-MAGE Járműipar 2018 A járműipar legnagyobb jövőbeli kihívásairól is szó lesz a Portfolio-MAGE Járműipar 2018 áprilisi konferenciáján. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés Kína gyors és csattanós választ adottIgaznak bizonyultak azok a híresztelések, amelyek szerint Kína azonnali...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés