Előfizetői tartalom

Itt az első elemzés - Most végre megtudjuk, mennyit ér a Konzum

Portfolio
A Mészáros-részvényekkel kapcsolatban sokszor felmerült már, hogy a befektetők tisztánlátását nagyban javítaná, hogy ha lenne olyan elemzőház, amelyik beárazza a papírokat, ezzel valamiféle kapaszkodót adva azoknak, akik Opusban vagy Konzumban szeretnének kereskedni. Ma egy hiánypótló munka jelent meg, az MKB egyik elemzője ugyanis vette a fáradtságot, és elemzést készített a Konzumról.

A elemzés első része a Konzum csoport történetének, és 2017 év végi eszközeinek bemutatásáról szól, számunkra, és a befektetők számára is a második rész az izgalmasabb, amiben a Konzum értékelését mutatják be. Az elemző azt a módszert választotta, hogy először minden, a társaság szempontjából fontosabb befektetésnél meghatározott egy P/BV értéket, így külön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés