Előfizetői tartalom

30 százalékos esést vár az amerikai tőzsdéken Mark Mobius

Portfolio
Nagy esést sem tart kizártnak az amerikai részvénypiacokon Mark Mobius, bár a befektetési guru szerint rövid távon nem kizárható a tengerentúli indexek további emelkedése, azonban Mobius a kockázatok figyelembe vétele mellett úgy véli, hogy érdemes számolni egy 30 százalékos korrekció lehetőségével az amerikai tőzsdéken.

Mark Mobius véleménye szerint az amerikai részvénypiacon 30 százalékos korrekció jöhet, ami lényegében kiradírozná az elmúlt két év emelkedését. A 81 éves befektetési guru szerint az ''indikátorok többsége'' a Dow Jones és az S&P500 esetében is egy nagy esés felé mutat. A Franklin Templetont több mint 30 év után elhagyó alapkezelő kiemelte, lát esélyt egy 30 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés