Előfizetői tartalom

A bitcoinosok a világ legnagyobb adócsalói?

Portfolio
Holnap jár le az amerikai adóbevallások beadási határideje, és az egyik nagy adóbevallásokban segítő szoftver üzemeltetője, a Credit Karma adatai szerint 250 ezer emberből mindössze 100-an vallottak be kriptopénzes jövedelmet - írja a CNBC. A bitcoin, a blockchain és az ICO-k izgalmas világáról is szó lesz a Portfolio május 15-ei Financial IT and Disruptive Technologies konferenciáján.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Regisztráció itt! Információ és jelentkezés 250 ezer emberből mindössze 100-an vallottak be kriptopénzből származó jövedelmet az Egyesült Államokban, vagyis az emberek csupán 0,04 százaléka tett így. A Credit Karma meglepő adataiból joggal következtethetünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés