Előfizetői tartalom

Nem csak az önvezető autózás miatt fájhat a járműipari szereplők feje

Portfolio
Miközben a világ érdeklődve figyeli, milyen fejlesztési stádiumba lép az önvezető autózás, járműipari berkekben számos más fejlesztés és trendek is lázban tartják az iparági szereplőket. A Portfolio szakmai konferenciáján kiderült, hogy a T-Systems elsőként hamarosan az autóipari gyártóknak teszi elérhetővé az elképesztően gyors - kutatási körülmények közt - másodpercenként 22 gigabites (Gbps) letöltési sebességet produkáló mobilhálózatát, az IoT (Internet of Things) gyártásban való minél szélesebb körű kiaknázása annyira aktuális, hogy azok a cégek, amelyeknek még nincs ilyen jellegű stratégiájuk, már most bajban vannak, de szóba került a minden szektort érintő munkaerőhiány is, amelynek enyhítésére akár az elítéltek foglalkoztatásától sem riadnak vissza. Képriportunk következik.

A Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület közös szervezésében rendezték a Járműipar 2018 konferenciát a budapesti Aquaworld Resort-ban.Több mint 250 szakmai vendég volt kíváncsi az iparágat érintő kihívásokra, de leginkább az arra érkező megoldásokra.Kalmár Ákos, a T-Systems Magyarország nagyvállalatok divíziójának vezérigazgató-helyetteseTakáts Zsolt, a Raiffeisen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái