Előfizetői tartalom

Csak fogod a fejed, mik vannak - Óriási fejlesztések zajlanak a logisztikában

Portfolio
A logisztika mindennapjaiba is beszivárogtak már az olyan hangzatos kifejezések, mint az automatizáció, blockchain, IoT, big data. A Portfolio Smart Logistics 2018 konferenciájának első panelbeszélgetésében szó volt arról, hogy a blockchain a hagyományos, klasszikus szolgáltatóknál törhet előre leginkább, ezzel gyorsulhatnak az adminisztrációs folyamatok, és az előretervezés is gördülékenyebbé válik. Az automatizációval megjelentek már a konvojozó kamionok az áruszállításban, a drónok a légi fuvarozásban, és egyelőre az látszik, a technológiai jóval előreébb jár, mint a törvényi adottságok.

A Portfolio Smart Logistics 2018 első szekciójának panelbeszélgetésében a logisztikát érintő legfontosabb technológiai újításokról és fejlődési irányokról volt szó: Barna Zsolt, a Waberer's Regionális Szerződéses Logisztika üzletágának ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a hagyományos fuvarozási szegmens mellett a digitalizáció is egyre fontosabb szerepet képvisel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés