Előfizetői tartalom

Hamarosan az ebédünket is drónok fogják házhoz szállítani

Portfolio
A drónokat az áruszállítás mellett ma már olyan területeken is használják, mint divatipar vagy mezőgazdaság, a mindennapi életbe való beépítésük viszont meglehetősen nehézkes. A Portfolio Smart Logistics 2018 konferenciájának áruszállításról és fuvarozásról szóló szekciójában szó volt arról, milyen kihívásokkal szembesül ma a divatipar, milyen újdonságokat hoz a mindennapokba a kiscsomag logisztika és milyen integrált vezénylőrendszerek segíthetik a fuvarozási cégeket.

Hermann Költringer, az Augustin Quehenberger Group ügyvezető igazgatója előadásában a kiszállítási trendekről beszélt: Az előadó kiemelte a divatipart, mint az egyik leggyorsabban változó iparágat, és ehhez a változáshoz tudniuk kell alkalmazkodni a logisztikai szolgáltatóknak is. Amellett, hogy heti szinten változnak az értékesítési számok, az iparágnak meg kell küzdenie...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés