Előfizetői tartalom

Hatalmas tartalék van a magyar logisztikai cégekben

Portfolio
Óriási tartalékok vannak hitel, finanszírozás oldalon ma a magyar logisztikai cégeknél. Hiába volt a világ egyik legjobb logisztikai vállalkozója Kolombusz, 10 évig nem tudott vitorlát bontani, mert nem volt, aki finanszírozza az útját - mondta a Portfolio Smart Logistics 2018 konferenciáján Karli Péter, a Heal Partners ügyvezetője. Krázli Zoltán, a GS1 Magyarország Implementációs és tanácsadási szolgáltatások igazgatója ezután az árubiztonsági kihívásokról beszélt.

Kolombusz, a világ egyik legjobb logisztikai vállalkozója volt, komoly csapattal, vállalkozó kedvvel és tudással rendelkezett, ami viszont hiányzott neki, az a finanszírozás. Több mint 10 évig házalt, mire megkapta a szükséges forrásokat. Négyszer pitchelt a spanyol királynak és többször a portugálnak, mire megkapta a szükséges pénzt az útjára. Pont a héten volt 525 éve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés