Előfizetői tartalom

Ipari parkok: komoly tervvel készül az állam

Portfolio
Az állam célja, hogy minden nagyobb megyei jogú városban legyen egy megfelelő keretek között működtetett ipari park, ugyanakkor a befektetői oldalon komoly igény jelentkezik a kisebb vidéki lokációkat, ezeknél nagyon fontos az elérhetőség, az úthálózat, illetve a munkaerő elérhetősége és képzettsége - mondta Szucsány György, az Inpark üzletfejlesztési vezetője a Portfolio Smart Logistics 2018 konferenciáján.

Az a vállalkozás, amely nem fejleszt, az lassú halált hal, ugyanúgy igaz ez az ipari parkok fejlesztésére is- kezdte előadását Szucsány György, az Inpark üzletfejlesztési vezetője. Az ipari park cím megszerzését egy kormányrendelet szabályozza, hogy milyen feltételekkel és kötelezettségvállalásokkal lehet megkapni. Rengeteg olyan uniós pályázat létezik, ahol a pályázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés