Előfizetői tartalom

Történelmi pillanat előtt a magyar közútfejlesztés

Portfolio
Magyarország történelmi pillanat előtt áll, hatalmas uniós és kormányzati forrás áll rendelkezésre a közlekedésfejlesztésre, de azt is tudni kell, elképesztő mennyiségű pénzt képes felszívni ez a terület - mondta a Portfolio Smart Logistics 2018 konferenciájának második előadásán Kolossa Péter, a MultiContact Consulting EU források igazgatója.

A közlekedési fejlesztések várható élettartama minimum 30-40, de sok esetben akár 100 év, így ezek a fejlesztések sok évtizedre előre meghatározzák az ország versenyképességét, ezért nagyon fontos, hogy a fejlesztések megfelelően történjenek. A 2014-2020-as uniós ütemben az IKOP (Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Programban) és más kisebb jelentőségű programokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés