Előfizetői tartalom

Veszélyben a 21. század aranya - Baljós számok érkeztek

Portfolio
A magyar cégek az EU-átlaghoz képest kevesebbet költenek IT-biztonságra, és sokszor ezek az összegek nem is a megfelelő területekre vannak elköltve. A támadások kb. 80%-a azért következik be, mert valakinek ellopják az identitását, a cégvezetők mintegy 90%-a pedig elkövetett már véletlenszerű adatszivárogtatást. A Portfolio Smart Logistics 2018 konferenciájának panelbeszélgetésében szó volt arról is, hogy a cégek nem fordítanak kellő figyelmet az áruhamisítások elleni küzdelemre sem, sok magyar cégnek nincs is erre vonatkozó stratégiája.

A konferencia második, délelőtti panelbeszélgetésében az árubiztonsági és IT-biztonsági kihívások kerültek terítékre: Bányai Árpád, a Microsoft Magyarország technológiai megoldásszakértője elmondta, hogy a magyar cégek az EU-átlaghoz képest kevesebbet költenek IT-biztonságra, és sokszor ezek az összegek nem is a megfelelő területekre vannak elköltve. Érdemes szerinte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés