Előfizetői tartalom

Pár tízezer forintért Jaguárt bérelhetsz Magyarországon - Nyolc nyomós érvünk is van, miért tennéd

Az autókölcsönzői piacon közismert, hogy az Avis rendszeresen vesz fel olyan rétegmodelleket a flottájába, amelyek exkluzívnak számítanak, azaz kevés ember engedhetné meg magának, hogy megvásárolja őket. Ott van például a Mazda MX5-ös, a Mercedes C 200 kabrió, vagy az Alfa Romeo 4C, amelyek saját autóként csak keveseknek jöhetnek számításba. A kölcsönzőcég ezt a vonalat erősíti, a felhasználók lehetséges körét pedig érdemben bővíti legújabb városi terepjárójával, a Jaguar E-Pace-szel, amelyet mostantól szinte bárki kibérelhet Magyarországon is, akár már néhány tízezer forintért. A Portfolio ez utóbbi modellt tesztelte.

Prémium autó és szolgáltatások pár tízezer forintértA világ és Európa valóságos SUV-lázban ég, a vásárlók meg vannak őrülve a városi terepjárókért, az igényekre reagálva pedig az autógyártók sorra dobják piacra legújabb modelljeiket a kategóriában. Nincs ez másképp a Jaguárnál sem, amely az F-Pace sikerein felbuzdulva máris megjelentette a modell kistestvérét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés