Előfizetői tartalom

Digitális háborút robbantottak ki a bankok ellen: egy magyar cég mentheti meg őket

Miközben a Facebook, a Google vagy éppen az Amazon lazán kitalálja, legjobb eséllyel mit vennénk meg ma délután, addig a bankoknak az online értékesítés egyszerűen nem megy: a pénzintézetek nem tudnak eladni az elektronikus csatornákon. Pedig a bankoknál legalább annyi ráadásul jóval megbízhatóbb adat áll rendelkezésükre ehhez, mint amiből a tech-titánok dolgoznak, nem beszélve arról, hogy külső forrásokat a pénzintézetek is ugyanúgy használhatnának. A WUP, egy magyar fintech cég ezt ismerte fel, és úgy gondolják, megtalálták a banki digitális értékesítés kulcsát.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Bodnár Béla a banki értékesítésről tart előadást május 15-ei konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Egyre kevesebbet járunk bankfiókba és egyre többet bankolunk a neten és mobilon. Sőt, vannak olyan magyar bankok, ahol már többet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés