Előfizetői tartalom

Mészáros Lőrinc és felesége a Konzum PE Magántőkealap befektetői

Portfolio
Mészáros Lőrinc és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix a Konzum PE Magántőkealap kizárólagos befektetői, miután tulajdonukba kerültek a zártkörű alap befektetési jegyei. Erről maguk az érintettek tájékoztatták a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt.-t, felhatalmazva a társaság igazgatóságát, hogy nyilvánosságra hozzák a befektetők személyét.

Magyarországon - az EU tagországaival jogharmonizációban - a befektetési vállalkozások működését szigorú törvényi előírások szabályozzák, amelyeknek megfelelően értékpapírtitoknak minősül a magántőkealapok befektetőiről az alapkezelő rendelkezésére álló információ. Mészáros Lőrinc és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix annak érdekében döntöttek úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés