Előfizetői tartalom

Növekvő veszély leselkedik az energiavállalatokra

Portfolio
Jóval többet kellene tenniük és költeniük az energiavállalatoknak az egyre gyakoribb kibertámadások elleni védekezés keretében - derül ki egy, az Egyesült Államok energiaszektorának gyakorlatilag teljes palettáját felölelő kutatásból. Az iparág folyamatos digitalizálódása egyre nagyobb támadási felületet biztosít a hackereknek, a cégvezetők pedig gyakran nincsenek is tisztában a kihívás nagyságával. A digitalizációs trend jelentette legsürgetőbb kihívásokról és a lehetőségekről a Portfolio június 7-i konferenciájának résztvevői részletesen informálódhatnak.

Az energiavállalatok átlagosan árbevételük 0,1 százalékát fordítják a kiberbiztonság fejlesztésére; összevetésül, ez arányaiban legalább harmadával alacsonyabb a bankok és más pénzintézetek vonatkozó értékeinél - derül ki a Precision Analytics és a CAP csoport az Egyesült Államok energiaszektorának gyakorlatilag teljes palettáját felölelő kutatásából. Míg a legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés