Előfizetői tartalom

Segítené a magyar cégeket a titkosszolgálat a jövőben

Portfolio
Fontos változások jöhetnek a hazai titkosszolgálatoknál, a Zoom.hu hétfőn arról ír, hogy a magyar hírszerzésnek bizonyos esetekben üzleti érdekeket is ki kell majd szolgálnia. A lap a kormányhoz közelálló forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy titkosszolgálatoknak a magyar vállalatok piacra jutását, piaci pozícióinak a megőrzését is támogatniuk kell majd.

A lap beszámolója alapján a miniszterelnök a választások előtt eldöntötte, hogy a korábbi évek gyakorlatával ellentétben a jövőben sokkal aktívabban kívánja majd használni a titkosszolgálatokat, elsősorban a hírszerzést. A titkosszolgálatok a kormány a stratégiai gazdasági és politikai döntéseinek előkészítése, valamint a magyar érdekek védelme mellett, azok képviseletére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés