Előfizetői tartalom

A Revolut elárulta, mi a nagy baj a bankokkal

Portfolio
A challenger bankok nem fedik le a bankok teljes termékpalettáját, általában egyetlen banki szolgáltatást nyújtanak, egyetlen banki terméket adnak el, de azt az egyetlen dolgot jobban, olcsóbban csinálják. Ez a Revolutnál is így volt, de egyre szélesedik a termékek, szolgáltatások köre - kezdte előadását a Portfolio Financial IT and Disruptive Technologis konferenciáján Andrius Biceika, a Revolut Head of Country Managere.

A magyaroknak különleges pénzneme van, ezért nagyon valószínű, hogy külföldön először a termékért, majd az árfolyamváltásáért is fizetnek. A Revolut annyit csinál, hogy az utóbbit gyakorlatilag ingyen adja, és ad egy bankkártyát, amit bárhol lehet használni.A Revolut decemberben lépte át a fedezeti pontot, vagyis ekkor fordult elő először, hogy több bevételt termelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés