Előfizetői tartalom

Hegedüs Éva: nem a bankfiókokról szól a jövő

Portfolio
A fintech cégek nagy része előbb-utóbb bankokkal akar együttműködni, vagy banki licenszért folyamodik - mondta előadásában a Gránit Bank első embere a Portfolio mai Financial IT and Disruptive Technologies 2018 konferenciáján. A banknak 15 percre sikerült leszorítania a számlanyitás és a hozzá kapcsolódó szerződéskötés teljes folyamatának időigényét, minden harmadik számlanyitást a videóbankjukon keresztül bonyolítanak.

Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója többek között az alábbiakról beszélt előadásában: Miközben nagyon sok fintech cég jön létre, szakértői becslések szerint ezek 85%-a nem tudja elérni a profitábilis működés időszakát. A bankok úgy ítélik meg, hogy az ügyfelek bizalmát egyelőre ők bírják. Valóban, a felmérések szerint kétszámjegyű a különbség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés