Előfizetői tartalom

Kik rázzák fel a bankokat és biztosítókat?

Portfolio
A hagyományos pénzintézetek, vagyis a bankok, biztosítók és befektetési szolgáltatók piacát a technológia titánjai illetve a kicsi, de a későbbiekben komoly gondot okozó fintech-szúnyogok támadják. Mindeközben egyre többször kötnek békét, és lesznek legjobb barátok a szektor legkülönfélébb szereplői. Kik lesznek a felforgatók, a megmentők és a verseny győztesei? A többek között erről szóló Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánkról élőben tudósítunk.

2018. május 15. 15:42 Megosztás Magyar fintech startupok dörömbölnek a bankok kapuin Fintech startupok, informatikai beszállítók is bemutatkoztak a Portfolio mai Financial IT and Disruptive Technologies 2018 konferenciájának egyik délutáni szekciójában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés