Előfizetői tartalom

MNB: hamarosan konzultáció jön a szupergyors fizetésről

Portfolio
A Giro lefektette a szabályokat, az azonnali fizetési rendszer kiépítése elkezdődött. Most jön a csatlakozás szakasza, a kommunikáció egyre fontosabb és gyakoribb lesz. Nem utolsó kérdés az árazás kialakítása, a Revolut errről ma már beszélt az előadásában: minden ingyen van. Az MNB vizsgálja annak a lehetőségét, hogy egy közös brandet alakítsanak ki, úgy, mint például a bankkártyáknál látható, rövidesen konzultáció indul erről - mondta előadásában Bartha Lajos, az MNB ügyvezető igazgatója a Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies konferenciáján.

Eddig a tervek szerint haladnak a projekttel, a konzultáció után az MNB elfogadta, hogy milyen paraméterekkel működjön a megoldás, és hogy a központi infrastruktúrát a Giro hozza létre, és azt is, hogy ezen belül milyen technikai szállító hozza létre a központi rendszert. Jelenleg egy országos projektirányító bizottság 4 munkacsoportban, több mint 40 intézményen keresztül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés