Előfizetői tartalom

A kis cégeknek is érdemes tőzsdére menni: még soha nem volt ilyen egyszerű

Portfolio
A tőkepiac élénkülését, új bevezetések megjelenését és a generációváltás problémájának megoldását egyszerre várják a Budapesti Értéktőzsde Kijelölt Tanácsadói státuszát elnyerő cégek vezetői. Virág Ferenc, a Random Capital és Jutasi Zoltán, a Navigator Investments vezérigazgatói elsőként a Portfolio-nak nyilatkoztak együttműködésükről.

Nemzetgazdasági szinten is komoly problémát okozhat a 90-es évek elején alapított magyar tulajdonú vállalkozások generációváltása: számtalan cég és családi vállalkozás szembesül a tulajdonos-vezető pótlásának problémájával. Egy innovatív megoldás most tőzsdére vinné ezeket a cégeket. A közelmúltban napvilágot látott, hogy a Random Capital és a Navigator Investments...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés