Előfizetői tartalom

Iránykereséssel indul a nap a tőzsdéken

Portfolio
Az amerikai államkötvényhozamok emelkedése tegnap nem rontotta el a hangulatot az amerikai tőzsdéken, emelkedéssel zártak az irányadó indexek. Ma reggel azonban a bizonytalanság érződik a piacokon, az ázsiai tőzsdéken jellemzően eséseket látni, az európai határidős indexek pedig alapján Európában pedig iránykereséssel indulhat a nap.

Mi történik a tőzsdéken?Kedden elsősorban az amerikai hozamok miatt estek a tőzsdék, tegnap azonban nem aggasztotta annyira a befektetőket a 3% feletti (3,08%-os, többéves csúcson lévő) amerikai 10 éves állampapír-hozam. A kereskedést emelkedésekkel zárták az irányadó amerikai indexek: a Dow 0,3, a Nasdaq 0,6, az S&P 500 pedig 0,4 százalékot emelkedett. Az ázsiai indexek többsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés