Előfizetői tartalom

Bréking: Mégsem Magyarországon gyárt elektromos kompakt autót a Mercedes

Portfolio
Sok pletyka volt azzal kapcsolatban, hogy hol kezdi majd meg gyártani új kompakt elektromos autójának a gyártását a Mercedes, és mivel Kecskeméten is kompakt modelleket gyárt a cég, így a magyar üzem is felmerült, mint új gyártási helyszín. Ma azonban bejelentette a Mercedes, hogy a francia üzemében kezdi meg az új elektromos kompakt modell gyártását a német vállalat.

500 millió eurót ruház be a franciaországi Hambachban lévő üzemébe és egy új elektromos modell fejlesztésébe a Mercedes, Hambachban fogják gyártani a vállalat új elektromos kompakt autóját. A hambachi üzemben gyártja a Mercedes az elektromos smartot, ez az üzem része lesz a német vállalat globális kompakt autó gyártó hálózatának, amelynek központi üzeme a németországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés