Előfizetői tartalom

Jó hírek jöhetnek az Alteóról - Mire érdemes figyelni?

Portfolio
A tavalyinál kedvezőbb pénzügyi eredményeket közölhet 2018 első negyedévéről az Alteo a jövő hét elején, miután a tavalyi év első negyedéve a rendkívüli hideg és a folyamatos iparági karbantartások miatt kevésbé sikerült jól. A társaság részvényei továbbra is jó befektetési lehetőséget jelenthetnek, az MKB Bank továbbra is vételi ajánlást tart érvényben a részvényre, 970 forintos célárral, ami az aktuális árfolyamhoz képest mintegy 30-35 százalékos felértékelődési potenciálra utal.

Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2018 A megújuló energia hazai kilátásairól, illetve az energiaszektor előtt álló aktuális kihívásokról a Portfolio június 7-i konferenciájának résztvevői bővebben is informálódhatnak. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés Jó hírek jöhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés