Előfizetői tartalom

Eladási hullám söpör végig a tőzsdéken

Portfolio
Ütik idén a feltörekvő piacokat, az amerikai kamatemelés, a venezuelai és a török deviza- és gazdasági válság más országok devizáit és persze részvénypiacait is megfertőzte. A magyar tőzsde is megérezte a feltörekvő piaci eladási hullámot, a BUX az élmezőnybe tartozik az esésben. Megnéztük, holt tart a global emerging selloff.

Feltörekvő piaci eladási hullám, lehet hallani úton útfélen, részben ezzel magyarázható a magyar részvénypiaci esés is, az ember szeme előtt egy olyan trend körvonalazódik, amiben mindent adnak a befektetők, amin az a címke áll, hogy emerging. Pedig, ha az idei árfolyammozgásokat nézzük, ez még mindig nem igaz, a befektetők szelektálnak, egész sok olyan feltörekvő piac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés