Előfizetői tartalom

Felemás kép a magyar brókercégeknél

A három nagy hazai befektetési szolgáltató, az Erste Befektetési Zrt., a Concorde Értékpapír Zrt. és az Equilor Befektetési Zrt. összesített bevétele, operatív eredménye és profitja is kiemelkedő volt tavaly, ez azonban csak az Erste növekedésének köszönhető, a Concorde nagyjából azt hozta, mint egy évvel korábban, az Equilornál pedig a bevételek és a profit is jelentősen visszaesett.

BevételekA három nagy hazai befektetési szolgáltató, az Erste Befektetési Zrt., a Concorde Értékpapír Zrt. és az Equilor Befektetési Zrt. befektetési szolgáltatási tevékenységből származó bevétele tavaly 25,6 százalékkal új rekordra, 33,3 milliárd forintra emelkedett, a növekedést azonban egyértelműen az Erste okozta, az Erste Bankba beolvadó szolgáltató bevétele ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés