Előfizetői tartalom

FT: a Mol messzebbre jutott, mint a legtöbben

Portfolio
A világ nagy olajvállalatai közül egyre több vág bele valamilyen formában az elektromos jármű (EV) technológiákba, mindez pedig egyúttal a szállítás-közlekedés alapvető megváltozását is előrevetíti. Az új világra való felkészülésben pedig a magyar Mol messzebbre jutott, mint a legtöbben - írja a Financial Times. A Mol új üzleti területekre lépéséről, így az e-mobilitás és autómegosztás terén megvalósított és várható fejlesztéseiről a Portfolio június 7-i konferenciájának résztvevői első kézből informálódhatnak Sverla Viktortól, a Mol csoport stratégiai vezetőjétől.

A nagy olajcégek körében egyre erősebben érzékelhető e-mobilitás felé fordulási trend már csak azért is érdekes, mert egybevágó elemzői értékelések szerint néhány év múlva már érzékelhetően mérsékelni fogja a globális olajkeresletet. A társaságokat nyilvánvalóan nem pusztán a klímavédelmi cél, de legalább annyira a nyereséges jövőbeni üzletágak megtalálása...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái