Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfrissebb hírek a Richter fontos készítményéről

Portfolio
Jelentős befektetői várakozás előzte meg a mai napot a Richternél, miután az Európai Gyógyszerügynökség Emberi Felhasználásra Szánt Gyógyszerkészítmények Bizottsága (CHMP) ma tette közzé a társaság fontos készítményére, az Esymára vonatkozó ajánlásait. A PRAC május 18-án közzétette saját ajánlásait, amelynek értelmében korlátozásokkal ugyan, de a piacon maradhat az Esmya, a CHMP pénteken ezen ajánlásokat jóváhagyta, a végső, jogerős döntést az ügyben pedig az Európai Bizottság hozza majd meg.

A Richter számára izgalmasnak ígérkezett a pénteki nap, a befektetők az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Emberi Felhasználásra Szánt Gyógyszerek Bizottságának (CHMP) döntésére vártak, a társaság fontos készítményével, az Esmyával kapcsolatban. Az EMA Farmakovigilanciai Kockázat Elemző Bizottságának (PRAC) már május 18-án közzétette állásfoglalását, amelynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés