Előfizetői tartalom

Új céget alapít a Nemzeti Közművek

Portfolio
A Nemzeti Közművek önálló cégbe szervezi az ügyfélkapcsolati tevékenységét, amely NKM Ügyfélkapcsolati Kft. néven kezdi meg működését a tervek szerint 2018 nyár végén. A Nemzeti Közművek szolgáltatói koncepciójáról a Portfolio június 7-i konferenciájának résztvevői első kézből tájékozódhatnak Hiezl Gábortól, a társaság digitalizációs és innovációs vezérigazgató-helyettesétől.

Az új társaság a cégcsoport cégeinek azonos tevékenységeit ellátó területek működését összehangolja, ezáltal téve lehetővé a Nemzeti Közművek szerint a külső és belső szolgáltatások folyamatos fejlesztését. Ennek egyik kiemelt területe a személyes ügyfélkapcsolat, azaz ügyfélszolgálati irodák hálózata.Öt cég eddig elkülönülten működő ügyfélkapcsolati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés