Előfizetői tartalom

Üzemanyag-vásárlás mobilon? Minden egy irányba mutat a Mol szerint

Portfolio
A szektorban zajló minden trend egy irányba, a szolgáltatások irányába mutat - ma már a fogyasztóknak egyre több területen nem kell megvásárolniuk az eszközöket, szolgáltatásokat - az emberek pedig nem elsősorban birtokolni, hanem használni szeretnék a szolgáltatásokat - fogalmazott Sverla Viktor, a Mol csoport stratégiai vezetője. A társaságnál a fogyasztói szolgáltatások mellett a hagyományos területeken is folyamatosan dolgoznak új szolgáltatások, szolgáltatásélmények kialakításán. Az üzemanyag-nagykereskedelmi tevékenység digitalizációja már ott tart, hogy mobiltelefonos applikációval pár kattintással megoldhatók a tranzakciók.

Lehetőségként és fenyegetésként is értékelhetők a jelenleg a szektorban zajló átalakulások - kezdte előadását Sverla Viktor, a Mol-csoport stratégiai vezetője Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends című konferenciáján. Az ügyfelek igényeinek változása azt jelenti, hogy az ügyfelek számára egyre fontosabbak a személyre szabott kényelmi szolgáltatások, azok sebessége...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái