Előfizetői tartalom

A rejtélyes csodabogár, aki nemcsak látja a jövőt, de alakítja is

Portfolio
Softbank - egy olyan cég, amelyről manapság nagyon sokszor hallani, viszont kevesen tudják, hogy pontosan mivel foglalkozik. Mondjuk nem is könnyű behatárolni, hiszen sok iparágban jelen van. De azért teszünk egy próbát. Alapítója és vezetője, Masayoshi Son egy igazi csodabogár, aki nem csak látja, de alakítja is a jövőt.

Masayoshi Son mindig is olyan ember volt, aki meglátta a lehetőségeket, főleg amikor a technológiáról volt szó. 1957-ben született Japánban, a nagyszülei koreai bevándorlók voltak. Szegény családból származott, a családja keményen dolgozott a napi megélhetésért. 16 évesen elolvasott egy könyvet, amit Dan Fujita, a Japán McDonald's alapítója írt. A könyv olyan hatással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés