Előfizetői tartalom

Elsőként a Megakrán kap támogatást a tőzsdei felkészülésre

Portfolio
A BÉT és az NGM által kötött támogatási szerződésnek köszönhetően azon vállalkozások, melyek gyors növekedési potenciállal bírnak és nyitottak a transzparens tőzsdei működésre, tőzsdei felkészülésükhöz kapcsolódó szakmai és anyagi támogatásra számíthatnak. Már 2018. márciustól van arra lehetőség, hogy a kkv-k a tőzsdei felkészülésükhöz kapcsolódó költségek finanszírozására pályázat útján kapjanak támogatást a Budapesti Értéktőzsdén keresztül. A Megakrán Zrt. az első vállalat, mely sikeresen pályázott erre a támogatásra.

Finanszírozást kapnak a kkv-k a tőzsdére lépéshez2018. márciusától a BÉT GINOP mentoring programja keretében támogatásért fordulhatnak a Budapesti Értéktőzsdéhez a meghatározott nemzetközi képzésben részesülő-, illetve a tőzsdei megjelenés felkészülési költségeinek támogatásához a hazai kis- és középvállalatok. A BÉT GINOP mentoring projektjének egésze kifejezetten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés