Előfizetői tartalom

Megszűnt az áfacsalási nyomozás a Masterplastnál - Mi jön most a cégnél?

2015-ben nyomozás indult a Masterplast egyik leányvállalatával és annak alkalmazottaival szemben, mivel a NAV gyanúja szerint a vállalatnál jogtalanul igényeltek vissza áfát, amivel különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás történt. A nyomozás az ügy komplexitása miatt évekig húzódott, most azonban megszüntették, mivel az illetékes főügyészség szerint nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése. Az ügy tanulságairól Tibor Dáviddal, a Masterplast elnökével beszélgettünk.
Pontosan miről határozott a már 2015 óta húzódó ügyben a főügyészség? A Fejér Megyei Főügyészség bűncselekmény hiányában megszűntette a NAV által indított nyomozást, ami közel két év nyolc hónappal ezelőtt kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a két munkatársunk, vagyis az egyik volt munkatársunk és az egyik vezetőnk ellen, valamint a jogi személlyel, a Masterplast...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái