Előfizetői tartalom

Alaposan megrángatták az OTP-t

Portfolio
Esnek az európai tőzsdék a hét utolsó napján, a magyar tőzsdén is eladók ragadták magukhoz az irányítást pénteken, a hazai blue chipek is esnek. A csütörtöki szárnyalása után az OTP ismét a 10 000 forintos szint alá került, a Richter újra fontos támaszt tört le, a kispapírok közül azonban jó napja volt ma az Alteonak és a FuturAquának is.

A csütörtöki kereskedés második felében nagyot emelkedtek az európai tőzsdék az Európai Központi Bank kamatdöntő ülése után, a hét utolsó napján azonban ismét az eladók diktálják az ütemet, miután a befektetőket ismét a globális kereskedelmi háború lehetősége aggasztotta. A DAX 0,5 százalékkal került lejjebb, a brit FTSE100 1, a milánói tőzsde pedig 1,1 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés