Előfizetői tartalom

Ki veszi még a techpapírokat és meddig tart még az őrület?

Portfolio
Napok óta esnek az amerikai tőzsdék, mindenki az egyre komolyabbra forduló kereskedelmi háború miatt aggódik. A technológiai papírok egyelőre relatíve jól tartják magukat, az úgynevezett "FAANG-részvények" tegnap is emelkedéssel tudtak zárni, miközben a Dow majdnem 300 pontot esett. De ha a kereskedelmi háború eszkalálódik, akkor nem biztos, hogy megússzák az esést.

A technológia szektor felülteljesítését az is segíthette idén, hogy lelkesen veszik a saját részvényeiket a legnagyobbak. Idén a vállalatok agresszívan vásárolták a saját részvényeiket, évek óta nem volt példa ilyen mértékű saját részvény vásárlásra. Különösen a technológiai vállalatok voltak aktívak, az Apple önmagában a bejelentett saját részvény vásárlások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés