Előfizetői tartalom

Kinek jó befektetés az új részvény a magyar tőzsdén?

Portfolio
Kedd délután a Portfolio befektetői klubjának résztvevői első kézből szerezhettek információkat Waberer György logisztikai ingatlancégének, a BILK-nek a tőzsdei kibocsátásával kapcsolatban. Az eseményen Waberer György, a BILK tulajdonosa, Wáberer Lívia, a BILK vezérigazgatója, Czakó Géza, a BILK igazgatósági tagja, Bürchner Gábor, a Raiffeisen igazgatója, Würsching Péter, a JLL bérbeadási vezetője és Szalay Rita, a BÉT kibocsátói igazgatóságának igazgatója beszélt arról, miért most meg tőzsdére a BILK, mit érdemes tudni a vállalatról, miért vonzó befektetés egy SZIT, és hogy mik a jegyzés legfontosabb paraméterei. Az eseményen az is kiderült, Waberer György más ingatlancégeit is szívesen tőzsdére vinné.

Első előadóként Würsching Péter, a JLL bérbeadási vezetője beszélt a magyarországi logisztikai piaci trendekről. A szakértő elmondta, igazi boom, ami a szektorban történik, hiszen a kereslet élénkülése és a rendkívül alacsony (4,2%), talán már nem is egészséges üresedési ráta kikényszeríti az újabb fejlesztéseket, így egyre több ipari parkban újabb logisztikai ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái