Előfizetői tartalom

Kinek jó befektetés az új részvény a magyar tőzsdén?

Portfolio
Kedd délután a Portfolio befektetői klubjának résztvevői első kézből szerezhettek információkat Waberer György logisztikai ingatlancégének, a BILK-nek a tőzsdei kibocsátásával kapcsolatban. Az eseményen Waberer György, a BILK tulajdonosa, Wáberer Lívia, a BILK vezérigazgatója, Czakó Géza, a BILK igazgatósági tagja, Bürchner Gábor, a Raiffeisen igazgatója, Würsching Péter, a JLL bérbeadási vezetője és Szalay Rita, a BÉT kibocsátói igazgatóságának igazgatója beszélt arról, miért most meg tőzsdére a BILK, mit érdemes tudni a vállalatról, miért vonzó befektetés egy SZIT, és hogy mik a jegyzés legfontosabb paraméterei. Az eseményen az is kiderült, Waberer György más ingatlancégeit is szívesen tőzsdére vinné.

Első előadóként Würsching Péter, a JLL bérbeadási vezetője beszélt a magyarországi logisztikai piaci trendekről. A szakértő elmondta, igazi boom, ami a szektorban történik, hiszen a kereslet élénkülése és a rendkívül alacsony (4,2%), talán már nem is egészséges üresedési ráta kikényszeríti az újabb fejlesztéseket, így egyre több ipari parkban újabb logisztikai ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés