Előfizetői tartalom

Lehúzták az elemzők az Intelt - nagyot zuhantak a részvényei

Portfolio
Lefelé módosította az Intel részvényeinek kilátásait a Nomura Insinet - míg a cég korábban vételre ajánlotta a techcég papírjait, most már semleges az elemzők megítélése. A döntés egyrészt a vezetés körüli problémák, másrészt pedig a cég következő generációs chipgyártó technológiája körüli anomáliákkal magyarázható.

Brian Krzanich a múlt héten mondott le, mivel tiltott kapcsolatot ápolt egy alkalmazottjával. Átmenetileg Robert Swan, az Intel pénzügyi igazgatója vette át a helyét, a változást viszont a Nomura elemzői negatívumként értékelik, ami "bizonytalanságot hoz az Intel hosszú távú kilátásaival kapcsolatosan." Az Intel egyébként április 26-án bejelentette, hogy a 10 nanométeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés