Előfizetői tartalom

Itt egy izgalmas magyar tőzsdei sztori, magas osztalékhozammal

Tavaly február óta értékének negyedét veszítette el a Telekom, egyre izgalmasabb szintekre esik az árfolyama, ha abból indulunk ki, hogy a következő években is részvényenként 25 forint osztalékot kifizet a cég, akkor csinos osztalékhozamra tehetünk szert. Megnéztük, érdemes-e már beszállni, vagy érdemes még megvárni egy kört lefelé.

Miért érdekes most a Telekom?A Magyar Telekom árfolyama a tavaly februári csúcs óta 24 százalékot esett, idén már 12 százalék a mínusz, egyre izgalmasabb szintekre esik az árfolyam Ráadásul rövid- és középtávon túladottá váltak a részvények, a napi RSI 27-ig, a heti 24-ig esett Kiemelt Fibonacci-szint közelébe esett az árfolyam 400 forintos áron a Telekom részvényei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés