Előfizetői tartalom

Magyar tőzsdei cégek mutatkoznak be Párizsban

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde és hat hazai kibocsátó is részt vesz a rangos befektetői konferencián, a Spring Europe MidCap Event-en Párizsban. A szerdán kezdődő, kétnapos rendezvényen az ANY Biztonsági Nyomda, a Duna House, a Konzum, az Opus, a Pannergy és a Waberer's is kétoldalú megbeszéléseket folytatott a rendezvényen jelenlévő közel 150 nyugat-európai, főként francia, német és benelux intézményi befektetővel.

14 éve június végén, Párizsban rendezik meg az egyik legrangosabb, közepes tőkeértékű vállalatokról szóló nyugat-európai befektetői konferenciát, a Spring Europe MidCap Event-et. A Budapesti Értéktőzsde és több magyar kibocsátó a tavalyi év után ismét részt vesz az eseményen, ráirányítva a figyelmet a hazai mid-capekre. Az idei találkozót június 27-28-án rendezik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés