Előfizetői tartalom

Hamarosan bedobhatja a törölközőt az egyik nagy biztosító

Portfolio
Újabb és újabb technológiai felforgatók jelennek meg a biztosítási piacon, a szektor digitalizációja pedig felgyorsul a következő években - jósolják az EY Global Insurance Trends elemzésének szerzői. Úgy vélik, az első nagy biztosító már 2025 előtt a felforgatók áldozatává válhat. A szektor alkalmazkodóképességét jelzi, hogy mindeközben az insurtech befektetések közel kétharmada nem a diszruptív startupokhoz, hanem a hagyományos biztosítókat segítő startupokhoz vándorol.

Portfolio Banking Technology 2018 A fintech felforgatókról is szó lesz a Portfolio november 15-ei Banking Technology konferenciáján. A regisztrációt megnyitottuk! Információ és jelentkezés Az önvezető autók, a hordható technológiák, az IoT (dolgok internete - internet of things) csupán néhány azok közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés