Előfizetői tartalom

10 perces stratégia - Online előadás

Portfolio
A tőzsde izgalmas, sokszínű világa sokakat érdekel, ám többeknek nincs idejük vagy kedvük az árfolyamok intenzív követésére. Számukra fejlesztettük ki a 10 perces stratégiát, amely a kevésbé aktív kereskedők ideális szisztémája akár fontosabb piaci fordulatok, akár a hosszabb távú tőzsdei hullámok meglovagolására. Ha érdekel egy időkímélő kereskedési stratégia, online előadásunk neked szól!

Előadásunkon megismered a 10 perces stratégiát, amely használata kevesebb, mint napi 10 percet követel idődből. A 10 perces stratégia egy, a piaci trendet követő, hosszabb távú stratégia, amely segítségével könnyedén tudsz választani a kereskedési termékek közül, és a kereskedés végrehajtására is önállóan képes leszel. A 10 perces stratégiának van egy másik változata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés