Előfizetői tartalom

Erős nyár jön a mozikban: mire vesszük idén a legtöbb jegyet?

Erős nyári szezon várható a hazai mozikban: júliusban és augusztusban szinte minden héten bemutatnak egy sikergyanús filmet. Kevesen tudják, hogy a nyár ilyen szempontból is csúcsidőszak: a tavalyi évben a 10 legnézettebb filmből 3 az ekkor bemutatott produkciók közül került ki. De milyen kasszasikerek jönnek idén: ezúttal is a szuperhős-mozik viszik a prímet, vagy esélyes lehet az a vígjáték is, amit Budapesten forgattak? Annak is utánajártunk, hogy folytatódik-e horrorfilmek iránti érdeklődés növekedése, amit többek között az AZ sikere indított el.

Sokan gondolják, hogy a nyár uborkaszezon a moziknak, pedig a karácsony mellett ez a másik főszezon. A lakosság nagy részének ilyenkor jut ideje kikapcsolódni, és megnézni a számára érdekesnek tűnő filmeket. Nem véletlen, hogy a tavalyi 10 legnézettebb film között több olyan volt (Gru 3., Baywatch, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja), amelyet ezekben a hónapokban mutattak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés