Előfizetői tartalom

Csak a közösségi média mentheti meg a Juventust, hogy ne bukjon Ronaldo átigazolásán

Portfolio
Jelentősen növekednie kell a Juventus árbevételének ahhoz, hogy megtérüljön a Cristiano Ronaldo befektetés - derül ki a KPMG vonatkozó kutatásából. Az elemzőcég számítása szerint a focista évi 85 millió dolláros költségét - ebből 55-56 millió a bruttó fizetése és további 29 millió a befektetés amortizációja - a klub csak akkor képes kigazdálkodni, ha sikerül növelni bevételeit.

Andrea Sartori, a KPMG sporttal kapcsolatos tanácsadásért felelős globális igazgatója szerint ennek feltétele, hogy kreatív módon pénzzé tegyék a labdarúgó közösségi médiás jelenlétében rejlő értékeket, mert a meccsenkénti árbevétel, vagy a közvetítési jogokból származó bevétel növelésének lehetősége meglehetősen limitált és esetleges.A jegybevétel növelése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés