Előfizetői tartalom

Elmondták a kisfesztiválok, hogy miben jobbak a Szigetnél

Egy hónap múlva a nyárral együtt a fesztiválszezon is véget ér, de az augusztus még rengeteg lehetőséget tartogat a bulizóknak. Csak most jön a legnagyobb hazai fesztivál, a Sziget, ami erős lineupjának köszönhetően akár a 2016-os, félmilliós látogatói rekordot is felülmúlhatja. Kisebb tematikus és könnyűzenei rendezvények is lesznek még, amelyek évről évre egyre nagyobb szeletet hasítanak ki maguknak a fesztiválpiacból. De mennyire tudnak érvényesülni egy olyan ismert márka mellett, mint a Sziget? Utánajártunk, hogy mire számítanak idén, és hogy mi az, amiben biztosan verik akármelyik gigarendezvényt.

Az elmúlt két hónaphoz hasonlóan augusztusban is minden hétre jut egy-egy fesztivál, de akár több is, az ország legkülönbözőbb pontjain. A legnagyobb hazai rendezvény, a Sziget is a hónap elején esedékes, ráadásul a szervezők idén 1 milliárd forinttal többet költöttek a Nagyszínpad fellépőire, mint tavaly. Az erősre sikerült 2018-as lineupnak köszönhetően lehetséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés