Előfizetői tartalom

A debreceni polgármester szerint az új BMW gyár átírja a város jövőjét

MTI
Debrecen polgármestere szerint az elmúlt évek gazdaságfejlesztési sikereit koronázza meg, hogy a BMW új gyárat épít Debrecenben, és a beruházás átírja a város jövőjéről alkotott elképzeléseket, Papp László szerint Debrecent teljes egészében dinamizálni fogja a BMW és a város együttműködése, a város polgármestere hozzátette, hogy új munkahelyek jönnek létre nemcsak az autóiparban, hanem számos más szektorban is.

Portfolio-MAGE Ipar 4.0 A jövő gyártástechnológiáiról, robotikáról, okos gyárakról is szó lesz a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés Az elmúlt évek gazdaságfejlesztési sikereit koronázza meg, hogy a BMW új gyárat épít Debrecenben, és a beruházás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés