Üzlet

Rendkívüli közgyűlésre készül a Waberer's

Portfolio
Augusztus 28-án 11 órakor rendkívüli közgyűlést tart a Waberer's International Nyrt., most közzétették az esemény előterjesztését is.
Az előterjesztés lényege:
  • Stefan Delacher június 7-ével lemondott igazgatósági tagságáról. A lemondott igazgatósági tag helyére az igazgatóság Dániel Csanádot javasolja a közgyűlésnek megválasztásra.
  • Az igazgatóság előterjesztése szerint a társaság az igazgatóság elnöke részére évente legfeljebb 100 ezer euró (nettó) tiszteletdíjat fizethet 2018. június 7-étől.
  • A közgyűlés - kérésére - megadja Stefan lemondó igazgatósági tag részére a Ptk-ban megjelölt felmentvényt. A felmentvény megadásával a közgyűlés igazolja, hogy az igazgatósági tag a társaság ügyvezetését a társaság érdekeinek elsődlegessége alapján végezte.
  • Peter Grace a rendkívüli közgyűlés hatályával lemondott felügyelőbizottsági tagságáról. A lemondott felügyelőbizottsági tag helyére David William Moffat Thompsont javasolják a közgyűlésnek megválasztásra a felügyelőbizottság tagjaként.
  • Peter Grace a rendkívüli közgyűlés hatályával lemondott auditbizottsági tagságáról is. E helyére szintén David William Moffat Thompsont javasolják a közgyűlésnek megválasztásra az auditbizottság tagjaként.
  • A határozati javaslat szerint a közgyűlés tudomásul veszi az igazgatóság tájékoztatóját, amely szerint a 2018. április 16-i éves rendes közgyűlést követően a társaság nem szerzett saját részvényt.
ferrari_getty_editorial
thyssenkrupp acél_getty_stock
iphone
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
ferrari_getty_editorial