Előfizetői tartalom

Bróker Marcsi után itt van Kéró Juci, aki mesebeli házakkal húzza be áldozatait

Portfolio
Facebookos csoport szerveződött egy a jelek szerint ingatlanokban utazó csaló, B. Judit megállítására, akit Bróker Marcsira hajazó elnevezéssel egymás között csak Kéró Juciként emlegetnek. Kéró Juci azt ígérte, ügyfelei 100 százalékos hitellel, önerő nélkül vehetnek spanyol ingatlanokat tengerparti városokban, a becsapottak azonban nem jutottak házhoz, a szolgáltatás 500-1500 eurós díját viszont Kéró Jucitól sosem szerezték vissza - írja a hvg.hu. Van, akitől több ezer eurós önrészt is zsebre tett, és van, akinek céget alapított a nevére, majd a cégnél adótartozást halmozott fel.

Kéró Juciként emlegetik B. Juditot, aki elvileg hitelközvetítésért kért el 500-1500 eurót magyaroktól, de aztán hitelt és házat nem szerzett nekik, csak meglépett a pénzzel. Kéró Juci azt ígérte,25-30 éves futamidőre 70-120 ezer forintos havi törlesztővel, önerő nélküli hitelért szerez magyar ügyfeleinek Spanyolországban tengerparti nyaralót, házat.Több spanyol bankkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés