Előfizetői tartalom

Videó: Ma indul a Sziget - több mint félmillió látogatót várnak

Hivatalosan szerdán kezdődik a Sziget Fesztivál, minden idők legdrágább - és sokak szerint a legerősebb - zenei programjával. Az előzetes jegyeladások alapján rekordszámú - több mint félmillió - látogató várható a rendezvényen, és megérkezhet a kezdetektől számított 9 milliomodik vendég is. A keddi sajtóbejáráson arról is beszámoltak a szervezők, hogy már a jövő évre is gigasztárokkal tárgyalnak.

A Sziget idén 26. alkalommal fogadja a már több mint 100 országból érkező látogatókat.Az előzetes jegyeladások alapján várhatóan több mint 120 ezer külföldi fog szórakozni a Szigeten, de hosszú évek után először a magyarok után nem a hollandok lesznek a legtöbben, 15 ezren, hanem az angolok, mintegy 20 ezren- mondta el a keddi sajtóbejáráson Kádár Tamás, Sziget főszervezője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés