Előfizetői tartalom

Ezt a kis papírt nem érdemes eldobni: tízezreknek könnyíti meg az életét

Portfolio
A szervezők rekordszámú látogatót várnak az idei Szigetre: a hétvégén is tízezrek buliznak Óbudán, a teljes látogatószám pedig várhatóan a félmilliót is eléri. A rendezvényen az idei évben vezették be az új, karszalagos fizetési technológiát. Megnéztük, hogy teljesít eddig az új fizetési eszköz, és tippeket is adunk a használatához.

Az idei évben többször is foglalkoztunk már azzal, hogy látványosan megváltozik a fizetés az idei év legnagyobb hazai fesztiváljain, a látogatók ugyanis a karszalagjukba épített chippel - ami egyben a belépőjük is - tudnak vásárolni. A rendszer - többek között - működött már a VOLT-on és a Balaton Soundon is, a legnagyobb próbája azonban a most zajló, 26. Sziget Fesztivál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés