Előfizetői tartalom

Közel hatéves mélypontra zuhantak a Bayer részvényei

Portfolio
A hét elején hatalmasat estek a Bayer részvényei, miután egy amerikai bíróság 287 millió dolláros kártérítés megfizetésre kötelezte a korábban a Bayer tulajdonába került Monsantót, annak rákkeltő gyomirtója miatt. A Bayer papírjai csütörtökön tovább esnek, a piaci szereplők további bírságoktól tartanak, miután amerikai gazdák egy csoportja beperelte a Monsantót annak Dicamba nevű gyomirtója miatt.

Hétfőn hatalmasat estek a Bayer részvényei, miután kiderült, hogy egy amerikai bíróság 287 millió dolláros kártérítés megfizetésre kötelezte a Monsantót azt követően, hogy először mondták ki a hivatalosan, hogy társaság által gyártott, glifozátot tartalmazó Roundup gyomirtó rákkeltő. A bíróság felelősnek mondta ki a nemrégiben a német Bayer tulajdonába került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés